linn kristin – utescenen kl. 14:30

mai 31, 2022 | Nyheter

LINN KRISTIN har bemerket seg på forskjellige tv kanaler i løpet av de siste årene og har fått jobbet med Bl.a Ina Wroldsen, Matoma, Ben Adams, Gaute Ormåsen & Alexander Rybak. Artisten har jobbet beinhardt for å skape seg et navn i norsk musikkbransje og alle utgifter finansieres av artisten selv.
Sammen med produsent ILYAA & låtskriver/artist Elsie Bay ga hun nylig ut låten Just For Tonight ( 22 april – 2022 ) som fikk plass på Spotify sin New Music Friday Spilleliste – teamet ville gjenskape den etterlengtede følelsen mange satt med i corona – det å ikke kunne se sine nærmeste når som helst.

“Just For Tonight handler først og fremst om følelsene jeg selv satt med i lockdown. Jeg hadde ikke lenger mulighet til å sette meg på et fly for å treffe den ene personen som betydde mest for meg på det tidspunktet. Låta er en håpløs fantasi og jakt på å finne tilbake til de samme minnene og følelsene jeg satt med før lockdown. …. LINN KRISTIN.

Den nye singelen har det samme dancy soundet som låta hennes Come Back For Your Love og det er ingen tvil om at artisten er i ferd med å finne sitt unike sound i musikk bransjen.